Friese Radio Markt te Beetsterzwaag.

Informatie over de Friese Radio Markt te Beetsterzwaag.

44ste Friese Radiomarkt in Beetsterzwaag.

Inmiddels zijn de commissieleden alweer actief bezig met de voorbereidingen voor het organiseren van de 44ste Friese Radiomarkt.

Ook deze keer verwachten we, net als voorgaande jaren, weer veel bezoekers uit het hele land, en ook vanuit het buitenland komen de radiozendamateurs onze markt bezoeken.

De datum voor de 44ste radiomarkt is op zaterdag 25
mei 2024 in en rondom “de Buorskip” aan de Vlaslaan
26, 9255 CH in Beetsterzwaag en de markt is geopend van 09:00 uur tot 15:00 uur. De entreeprijs is € 6,- en er kan gepind worden.

Voor de radiozendamateur en elektronica liefhebber is dit de dag om je slag te slaan, hier vind je de onderdelen waar je naar op zoek bent. Onze markt is al jaren bekend als een gezellige markt waar het goed vertoeven is. Ruim 100 handelaren uit binnen en buitenland zullen er hun koopwaar aanbieden zoals bijvoorbeeld, oud, nieuw en dumpmateriaal, radio/zendontvangers, computers, antennes, kabel, gereedschap en vele andere zaken, te veel om op te noemen.

De route naar de markt en de gratis parkeergelegenheid in de omgeving van de Vlaslaan, wordt aangegeven door borden. Voor de mindervalide bezoekers zijn er parkeerplaatsen tegenover de ingang van de markt. De door de oranje hesjes herkenbare medewerkers van de FRM, wordt u naar een parkeerplaats verwezen. Voor de vergunning houdende radiozendamateurs is er een inpraatstation actief op de repeater van Heerenveen. De frequenties zijn 145.700 MHz en 430.025 MHz.