Mededelingen namens het bestuur van A63

Afdelingsbijeenkomst VERON A63 – Friese Wouden, maandag 03 april.

Voorstellen voor de VERON VR
We gaan deze avond beginnen met de behandeling van de voorstellen voor de VERON Verenigingsraad (VR). Het is niet de bedoeling inhoudelijke op de voorstellen in te gaan en we zullen de stemming schriftelijk afhandelen. Kijk dus van tevoren even op de VERON website of in de Electron wat de voorstellen inhouden en bepaal alvast je stemgedrag. Het zijn dit jaar maar 6 stuks. Mocht je de voorstellen in detail willen inzien, neem dan even contact op met ondergetekende.

Lezing meteor scatter met de camras websdr
Simon Bijlsma, PA7SB gaat deze avond een lezing geven over meteor scatter met de camras websdr. Het zal gaan over de theorie van meteoren waarnemen met behulp van radio en de bouw van de camras websdr die  opgezet is voor meteorscatter op 2m en 6m.  Als het mogelijk is die avond kan Simon ook live de webSDR laten zien; http://websdr.camras.nl:8901/?tune=49988.50usb

Dus graag allemaal tot ziens op maandagavond 3 april a.s. in zalencentrum De Buorskip, Vlaslaan 26 te Beetsterzwaag. Aanvang is 19:30 en de zaal is open vanaf 19:00 uur.

Johan, PE1RWL, de sub-RQM voor A63 zal ook weer aanwezig zijn met de QSL service.

Namens het bestuur:

Bert, PA1BK
Secretaris VERON A63
secretaris.a63@veron.nl